PIZZERIA & GRILL LA BELLA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria & Grill La Bella. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 23:25 Laat ik positief beginnen, het was er snel, vandaar de 4 sterren voor bezorgen, maar ik bestel een gyros schotel , krijg je een bak shoarma met teveel kruiden en slappe patat, niet voor herhaling vatbaar of de kwaliteit moet verbeteren
26 mei 2024 om 22:11 I.p.v. dat het een uur zou duren was ons eten er al binnen een half uur en dat op ern zondag. Ondanks dat we in een park zitten heeft de ontzettend vriendelijke bezorger heel erg zijn best gedaan om ons huisje te vinden. En perfect en warm eten. Perf
25 mei 2024 om 8:33 Ervaren besteller op thuisbezorgd.nl. Bezorger was precies op tijd. Aardappelschijfjes en sla waren ruk. De ossenhaas, de saus en de bijgeleverde groentes waren fantastisch. Diepe buiging.
19 mei 2024 om 22:01 Bestellung hat über 2Stunden gedauert! Beim 1. RF wird uns gesagt sie wären in 10min da, beim 2. RF heißt es wir hätten gesagt wir würden es in 10min selber abholen. Genau so hat’s auch geschmeckt: wie eine zum 2ten mal aufgebackene TK Pizza. Eklig.
19 mei 2024 om 21:18 Lekker eten en snelle, vriendelijke bezorging! Wij hebben genoten.
18 mei 2024 om 13:38 Prima pizza, bezorging duurde wat lang, maar toch nog sneller dan vooraf aangegeven.
15 mei 2024 om 19:33 Sparibs ipv sate En koude producten op de warme waardoor alles lauw was
15 mei 2024 om 19:26 Bezorging was mooi op tijd, het eten was alleen niet zoals we anders gewend zijn. Shoarma heel vet en de pizza randen en op sommige stukken zwart. Viel ons erg tegen deze keer.
12 mei 2024 om 20:37 Heerlijk. Precies op tijd bezorgd. Vriendelijk.
5 mei 2024 om 10:31 Prima pizza’s, attent personeel.
5 mei 2024 om 9:26 Vindt het echt niet waard voor wat je krijgt....eten van slechte kwaliteit. Ik bestel hier niet weer. Ohja en er zat ook een vlieg in mijn bestelling..
4 mei 2024 om 21:41 Een droge pasta, een vieze lasagne en een redelijke kapsalon. De pizza is daar wel altijd lekker maar ik weet niet of ik er nu weer bestel.