PIZZERIA & GRILL LA BELLA

PIZZERIA & GRILL LA BELLA De lekkerste Italiaanse en Griekse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 449 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria & Grill La Bella. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 12:09 Super eten was weer top! Al wel 2x toch buikpijn van de glutenvrije pizza. Toch vinden wij La Bella super, lekker eten en vriendelijke bezorgers.
9 mei 2022 om 1:51 Heerlijk gegeten super snel bezorging, alles was top. Ik ga altijd bij jullie bestellen
4 mei 2022 om 20:37 Heerlijke glutenvrije pizza, alleen jammer dat de ananas miste op mijn Hawaï pizza. Verder erg tevreden, we bestellen zeker vaker.
29 apr 2022 om 19:47 Bezorging was een 45 minuten telaat maar het eten was super!
2 apr 2022 om 21:11 Prima eten! Duurde wat lang, maar dan heb je wel wat.
2 apr 2022 om 19:46 Eten was erg lekker. Bezorgtijd was nogal lang. Maar wel tevreden over het eten.
2 apr 2022 om 18:16 Eerste keer besteld Super lekker ga zeker vaker bestellen
31 mrt 2022 om 2:55 Goed eten, het is altijd een goede kwaliteit
13 mrt 2022 om 23:12 Heerlijk gegeten. Belden keurig voordat er bezorgd zou worden. Bezorger was vriendelijk en snel en de pizza's waren lekker!!
13 mrt 2022 om 9:57 Ik had eten besteld voor 17.15, maar als je realistisch bent en je besteld voor 7 personen verschillende gerechten dan kan het zijn dat het langer duurt..... Netjes gebeld , excuses van de bezorger, Maar het allerbelangrijkste het eten was geweldig.
11 mrt 2022 om 19:56 Bijna 2 uur op het eten gewacht, was ook lauw en niet goed van smaak....bestel er nooit meer.
4 mrt 2022 om 19:55 voor 5 personen besteld was er voor 1 persoon niet bij die zat dus een half uur later alleen te eten beetje jammer maar wel opgelost